triolab food

Utbildningspaket Triolab Food

Vi erbjuder produkter, utbildning och support inom livsmedelskontroll. Vi anordnar riktade utbildningar där vi planerar utbildningen tillsammans med dig och efter dina önskemål. Vi har digitala lösningar om ett fysiskt möte inte är möjligt. Vi anordnar även öppna utbildningar och seminarium för dig som är verksam inom livsmedelsindustrin. Hör av dig till oss för att boka in en anpassad utbildning.

Våra öppna utbildningar hålls månadsvis digitalt via Teams och pågår under en timme. Priset är 1 200 kr per person. Vi utbildar max 5 deltagare per tillfälle för att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen. Efter avslutad utbildning erhålls ett deltagarintyg.

För att anmäla dig till en utbildning fyller du i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Hygienkontroll

Det här är en övergripande utbildning i hygienkontroll där vi går igenom vad hygienkontroll innebär, varför det är viktigt och hur det kan se ut. Vi presenterar olika metoder för hygienkontroll, bland annat
ATP-mätning, användning av tryckplattor
och Listeriasvabbar.

ATP-mätning

Denna utbildning är inriktad på ATP-mätning och är bra för dig som har en ATP-mätare sedan tidigare, men även för dig som vill lära dig mer om ämnet. Utbildningen handlar om vad ATP är, varför man mäter det, hur tekniken bakom mätningen ser ut samt
hur man kan arbeta med en ATP-mätare. 

Målet med utbildningen är att få dig att ta ATP-mätningen till nästa nivå och få maximalt värde av mätaren.

Listeria

Under vår Listeria-utbildning går vi igenom teoretisk information kring bakterien Listeria monocytogenes samt vilka krav som finns. Utbildningen handlar även om vilka krav som finns kring provtagningen av Listeria samt hur provtagningen bör gå till.

Kontaktformulär  Användardagen med Triolab var mycket givande för oss. Vi fick tillfälle att träffa produktspecialisterna och få svar på våra eventuella frågor. Vi fick också träffa andra användare och höra hur de arbetade med produkterna. Det gavs även tillfälle att testa nya produkter på plats vilket var mycket värdefullt för oss.

  Nuraj Taip och Sandra Warodell, Kristianstads Mejeri

  Vi jobbar mycket mot livs- och läkemedels-kunder som har stora hygieniska krav hos sig som vi vill kunna möta på bästa sätt och därmed verifiera oss mot SS-EN 14065. I och med det var vi ute efter en bra enkel hygienutbildning, lätt för alla att förstå. Vi kontaktade då Triolab vars medarbetare är både kunniga och hjälpsamma. De byggde ihop en fantastisk hygienutbildning som passade för vår verksamhet. Den har de både hållit för all vår personal på plats i Helsingborg, och nu i Coranatider även via Skype för de flesta av våra workwear-anläggningar, vilket gick fantastiskt bra och var väldigt uppskattad.

  Cina Jacobson, Berendsen

  Utbildning och presentation var väldigt givande, med presentation som ger idéer och öppet diskussion i vilket alla deltagare kunde delta och dela sina synpunkter och tankar. Jag gillar att det var kreativt och experterna som var öppna för varje diskussion och svarade på alla frågor.  Det var lätt att hålla fokus under hela föreläsning p.g.a. fler pauser i vilka man kunde ta kaffe och fina smörgåsar och mingla och prata med andra deltagare.

  Sandra Mamula, Foodmark